Go Ahead Eagles is Overijssels Sportploeg van het Jaar geworden. Schaatsster Jorien ter Mors (shorttrack en lange baan) werd Sportvrouw van het Jaar en wereldkampioen sprint Michel Mulder Sportman van het Jaar. Namens GA Eagles waren onder meer Deniz Türüc, Kevin Spanjaard, Omar Kavak, Dennis Demmers, Adrie Steenbergen en Marcel Wenting aanwezig bij het gala van RTV Oost.

Andere genomineerden voor Sportploeg van het Jaar waren Landstede Volleybal (landskampioen), FC Twente Vrouwen (kampioen van de BeNeLiga) en Sercodak Dalfsen (landskampioen handbal).

Go Ahead Eagles ontving niet alleen een mooie trofee, maar ook een cheque van 500 euro, te besteden aan een goed doel. GA Eagles heeft besloten dit bedrag te doneren aan Stichting Deventer Sportploeg, dat sporten voor mensen met een verstandelijke beperking ondersteunt. Het geld zal met name gebruik worden voor de deelname aan de Special Olympics in Heerenveen, waar 84 Deventer deelnemers en hun 30 coaches momenteel hard aan het naartoe werken zijn.