Eerste Selectie

Jong FC Utrecht – Go Ahead Eagles live via ESPN Watch

Vrijdagavond staat voor Go Ahead Eagles het uitduel met Jong FC Utrecht op het programma. Deze wedstrijd wordt vanaf 21:00 uur live uitgezonden via ESPN Watch, het online kanaal van ESPN.

Het rechtstreeks uitzenden van Jong FC Utrecht – Go Ahead Eagles wordt mede mogelijk gemaakt door de Supportersvereniging, die bijdraagt aan de productiekosten voor live registratie. Alle Eagles-supporters met een ESPN Eredivisie-abonnement kunnen de wedstrijd live online bekijken via Watch op espn.nl of via de ESPN-app. De directe link voor de live-omgeving is espn.nl/kijklive.

De wedstrijd van vrijdag is niet het eerste competitieduel van Go Ahead Eagles dat dit seizoen rechtstreeks via ESPN Watch bekeken kan worden. Op vrijdag 19 maart was ook Go Ahead Eagles – FC Dordrecht live via het online kanaal van ESPN te zien.

Supporters die eerder rond Go Ahead Eagles – FC Dordrecht mogelijk problemen hebben ervaren met het bekijken van de wedstrijd via ESPN Watch, kunnen voor nadere informatie over het bekijken van Jong FC Utrecht – Go Ahead Eagles terecht op de klantenservicepagina van ESPN. Hier is onder meer ook te lezen hoe je je tv-abonnement van ESPN kunt koppelen aan je account.

(Foto: Erik Pasman)

Terug naar overzicht