Nieuws Algemeen

Jong GA Eagles pakt punt tegen NEC/Oss

Jong Go Ahead Eagles heeft in Nijmegen een punt gepakt tegen het gecombineerde beloftenelftal van NEC en FC Oss (0-0). Volgens trainer Kick Maatman een wedstrijd om snel te vergeten. Lichtpuntje was de rentree van Alex Schalk en Jeffrey Rijsdijk.

“Voor rust speelden wij in alle opzichten heel matig”, oordeelde de oefenmeester. “We verloren veel duels in de beginfase en lieten de tegenstander te veel voetballen.” De meeste kansen in de eerste helft waren dan ook voor de thuisploeg. De tweede helft verbeterde Go Ahead Eagles zich in defensief opzicht en zag het een vrije trap van Xandro Schenk op de lat uiteen spatten.

Het positieve nieuws was dat Alex Schalk en Jeffrey Rijsdijk na blessureleed weer minuten maakten. Er deden geen A-junioren mee aan Deventer zijde. “Over de uitslag en het feit dat we de nul hebben gehouden ben ik tevreden”, concludeerde Maatman.