Als koploper van poule B van de Reservecompetitie neemt Jong Go Ahead Eagles het vanavond op tegen Jong Excelsior. Het duel tussen het team van trainer Kick Maatman en de Rotterdammers wordt gespeeld op sportpark Borgele in Deventer en begint om 18:30 uur.

Jong Go Ahead Eagles leed in 2019 nog geen enkele competitienederlaag. De beloftenploeg begon ijzersterk met zeges op Jong FC Dordrecht (2-0), Jong SC Cambuur (1-2) en Jong Achilles ’29 (1-4). Vervolgens werd in Deventer met 0-0 gelijkgespeeld tegen Jong sc Heerenveen, waarna vorige week maandag in Noord-Brabant met 1-2 werd gewonnen van Jong NAC Breda.

Tekst gaat verder onder de foto.


Gor Agbaljan duelleert om de bal tijdens Jong Go Ahead Eagles – Jong sc Heerenveen, dat twee weken geleden in een 0-0 gelijkspel eindigde (Foto: Dennis Bresser)

De uitstekende resultaten leverden Jong Go Ahead Eagles de koppositie op in poule B van de Reservecompetitie (13 uit 5). Alleen Jong sc Heerenveen staat op hetzelfde puntentotaal als het team van Kick Maatman, al hadden de Friezen hier één duel meer voor nodig. Jong Excelsior staat op een zesde plaats in het klassement met 9 punten uit 5 duels.

Uiteraard geldt er vanavond vrij entree bij Jong Go Ahead Eagles – Jong Excelsior.