Jong Go Ahead Eagles speelt vanavond de derde competitiewedstrijd van seizoen 2019/2020. In poule A van de Reservecompetitie is Jong SC Cambuur in Leeuwarden de tegenstander van het team van Kick Maatman. In de Friese provinciehoofdstad wordt om 18:30 uur afgetrapt.

Met vier punten uit de eerste twee wedstrijden is Jong Go Ahead Eagles de huidige voetbaljaargang goed begonnen. De Deventer beloftenploeg pakte in de eerste wedstrijd een punt bij Jong FC Emmen (2-2) en was vorige week maandag in De Adelaarshorst met 2-1 te sterk voor Jong PEC Zwolle. In deze druk bezochte mini-IJsselderby waren Martijn Berden en Maarten Pouwels (strafschop) trefzeker namens Jong Go Ahead Eagles.


(Foto: Dennis Bresser)

Door het gelijkspel in Emmen en de overwinning op PEC Zwolle staat Jong Go Ahead Eagles bovenaan in poule A van de Reservecompetitie. De beloftenteams van Vitesse, sc Heerenveen, PEC Zwolle, De Graafschap, FC Groningen en SC Cambuur volgen allen met één punt achterstand op de ploeg van Maatman.

Jong SC Cambuur begon de competitie met een 2-1 overwinning op Jong Heracles Almelo. Vorige week maandag ging de ploeg uit Leeuwarden met 2-1 onderuit op bezoek bij Jong De Graafschap. Afgelopen seizoen won Jong Go Ahead Eagles in eigen huis met 2-1 van Jong SC Cambuur door een doelpunt in blessuretijd. In Leeuwarden eindigde het duel ook in een 1-2 overwinning voor de Deventer ploeg.


(Foto: Dennis Bresser)