Vanmiddag om 14:30 uur gaat de tweede seizoenshelft officieel van start voor Jong Go Ahead Eagles, dat deze voetbaljaargang nog ongeslagen is. De komende maanden hoopt Jong Go Ahead Eagles opnieuw succes te boeken in poule A van de Reservecompetitie, waarin het team van Kick Maatman een aantal aansprekende tegenstanders treft.

Vandaag begint de competitie in Noord-Brabant, waar de beloftenploeg van RKC Waalwijk de tegenstander is. Het is een van de vijf zuidelijke uitwedstrijden in de tweede seizoenshelft, want naast Waalwijk reist Jong Go Ahead Eagles de komende maanden ook nog af naar Kerkrade (Jong Roda JC), Breda (Jong NAC Breda), Venlo (Jong VVV-Venlo) en Tilburg (Jong Willem II).

Tekst gaat verder onder foto.

(Foto: Dennis Bresser)

In eigen huis neemt Jong Go Ahead Eagles het de komende maanden op tegen de beloftenploegen van Heracles Almelo, sc Heerenveen, Feyenoord, NEC, PEC Zwolle en FC Groningen. Maatman treft met zijn elftal dus veelal beloftenploegen van Eredivisieclubs en hij denkt dan ook dat zijn team het in de tweede seizoenshelft lastiger krijgt dan voor de winterstop. “Het is nog niemand gelukt om ons dit seizoen te verslaan, maar we weten dat we de komende maanden aan de bak moeten”, beseft de trainer.

Te beginnen tegen Jong RKC Waalwijk in het Mandemakers Stadion, waar vanmiddag om 14:30 uur wordt afgetrapt.