Vrijdagavond kwam het eerste van Go Ahead Eagles voor het eerst dit seizoen in competitieverband in actie. Vanavond is het de beurt aan Jong Go Ahead Eagles, dat om 18:30 uur het nieuwe seizoen begint met een uitwedstrijd bij Jong FC Emmen.

In stadion De Oude Meerdijk gaat Jong Go Ahead Eagles op jacht naar de eerste driepunter van deze jaargang. Vorig jaar was Jong Go Ahead Eagles met 1-0 te sterk voor de toenmalig koploper van de reservecompetitie A. Het doelpunt tegen de toen nog ongeslagen beloften uit Emmen kwam op naam van de inmiddels naar TOP Oss vertrokken Pieter Langedijk, die op aangeven van Maarten Pouwels het enige doelpunt van de wedstrijd maakte.

De mannen van Kick Maatman zijn dit seizoen wederom ingedeeld in poule A van de reservecompetitie. Volgende week maandag staat voor de beloften de eerste thuiswedstrijd op het programma; dan komt Jong PEC Zwolle op bezoek.

Daarnaast speelt de ploeg van Maatman in de eerste seizoenshelft ook nog tegen de beloften van FC Twente, SC Cambuur, Feyenoord, Heracles Almelo, De Graafschap, sc Heerenveen, FC Groningen en Vitesse. Net als vorig seizoen wordt de ranglijst in de winterstop opgedeeld en worden de linkerrijtjes en rechterrijtjes van poule A en poule B samengevoegd.

Het volledige programma vind je hier.

Geen reacties meer mogelijk.