Jong Go Ahead Eagles reist vanavond af naar sportpark De Heikant in Groesbeek voor de derde competitiewedstrijd van de tweede seizoenshelft. Tegenstander van het team van trainer Kick Maatman is Jong Achilles ’29. De aftrap van het duel is om 18:30 uur.

Met zes punten uit twee wedstrijden schoot Jong Go Ahead Eagles na de winterstop uit de startblokken in poule B van de Reservecompetitie. Op sportpark Borgele werd met 2-0 gewonnen van Jong FC Dordrecht, waarna vorige week maandag ook Jong SC Cambuur in Leeuwarden met 1-2 werd verslagen.


Jong Go Ahead Eagles versloeg Jong FC Dordrecht op 4 februari 2019 met 2-0 door doelpunten van Givan Werkhoven en Bruno Andrade. (Foto: Dennis Bresser)

Het is de tweede keer dit seizoen dat Jong Achilles ’29 en Jong Go Ahead Eagles elkaar bestrijden. Op 1 oktober 2018 stonden beide teams eveneens tegenover elkaar op sportpark De Heikant. Destijds won het team van Kick Maatman met 0-5 door doelpunten van Gor Agbaljan, Bruno Andrade, Rick Ketting, Pieter Langedijk en Givan Werkhoven.

Aanvankelijk zou het duel tussen Jong Achilles ’29 en Jong Go Ahead Eagles op maandag 28 januari al worden gespeeld. Doordat de competitiewedstrijd tussen SC Cambuur en Go Ahead Eagles echter door de afgelasting van vrijdag 25 januari werd verplaatst naar 28 januari, wordt het duel tussen de Groesbeekse en Deventer beloften vanavond ingehaald.