Geen categorie

Jong Go Ahead Eagles op Friese bodem tegen Jong SC Cambuur

Jong Go Ahead Eagles reist vandaag af naar Friesland voor het tweede competitieduel na de winterstop. In Leeuwarden is Jong SC Cambuur de tegenstander van het team van trainer Kick Maatman.

Jong Go Ahead Eagles begon twee weken geleden goed aan de tweede seizoenshelft in poule B van de Reservecompetitie. Op sportpark Borgele werd met 2-0 gewonnen van Jong FC Dordrecht. Na een doelpuntloze eerste helft maakten treffers van Givan Werkhoven en Bruno Andrade het verschil voor de ploeg van Maatman.

Het is niet de eerste keer dat Jong Go Ahead Eagles en Jong SC Cambuur dit seizoen tegenover elkaar staan. Op 4 december 2018 was sportpark Borgele het toneel voor de onderlinge confrontatie tussen de Deventenaren en de Friezen. Tegen de verhouding in kwam Jong SC Cambuur destijds in de 77e minuut op een 0-1 voorsprong. Op aangeven van Samuel Wakana scoorde Maarten Pouwels een paar minuten later met het hoofd de gelijkmaker, waarna Pieter Langedijk in de 92e minuut de winnende treffer maakte: 2-1.