Vanavond staat voor Jong Go Ahead Eagles de thuiswedstrijd tegen Jong SC Cambuur op het programma. Bij winst zet het team van trainer Kick Maatman een grote stap richting een eindklassering bij de eerste vijf teams in poule A van de Reservecompetitie. Het duel tussen Jong Go Ahead Eagles en Jong SC Cambuur wordt gespeeld op sportpark Borgele en begint om 18:30 uur.

Met nog twee competitiewedstrijden voor de boeg heeft Jong Go Ahead Eagles nog volop kans om na de winterstop in de promotiepoule voor beloftenteams uit te komen. Hiervoor volstaat een plaats bij de eerste vijf in poule A van de Reservecompetitie, die uit tien teams bestaat. Momenteel bezet Jong Go Ahead Eagles de vijfde plaats met 11 punten uit 7 wedstrijden. Een overwinning op Jong SC Cambuur (dat op een 9e positie staat met 7 punten uit 7 duels) betekent dat het team van Kick Maatman een gat van drie punten slaat ten opzichte van Jong FC Emmen, dat met 11 punten uit 8 wedstrijden de 6e plek op de ranglijst inneemt. Volgende week maandag (10 december) besluit Jong Go Ahead Eagles de eerste helft van de competitie met een uitwedstrijd tegen Jong NEC.


(Foto: Dennis Bresser)
 
Jong Go Ahead Eagles is in poule A van de Reservecompetitie bezig aan een sterke reeks. De beloftenploeg van Go Ahead Eagles is inmiddels al vijf wedstrijden op rij ongeslagen na zeges op Jong FC Emmen (1-0) en Jong Achilles ’29 (0-5), terwijl tegen Jong PEC Zwolle (1-1) en Jong sc Heerenveen (2-2) gelijk werd gespeeld. Vorige week werd op bezoek bij Jong De Graafschap met 2-4 gewonnen.

De toegang tot de wedstrijd Jong Go Ahead Eagles – Jong SC Cambuur is gratis, dus kom vanavond gerust langs op sportpark Borgele om de beloftenploeg aan te moedigen!


(Foto: Dennis Bresser)