Vanavond vervolgt Jong Go Ahead Eagles de competitie met een uitwedstrijd bij Jong Roda JC (aftrap 18:30 uur). Vorige week pakte het team van Kick Maatman het eerste punt in de promotiepoule van de Reservecompetitie, waarin Jong Go Ahead Eagles in de tweede seizoenshelft uitkomt op basis van de goede resultaten tijdens de eerste seizoenshelft. Op bezoek bij het nog foutloze Jong Roda JC gaat de ploeg van Maatman in Zuid-Limburg op jacht naar resultaat.

Beide beloftenploegen zijn twee wedstrijden onderweg in poule A van de Reservecompetitie. Jong Go Ahead Eagles hield aan die twee wedstrijden één punt over. Kick Maatman en zijn ploeg begonnen aan de tweede seizoenshelft met een 4-1 nederlaag op bezoek bij Jong RKC Waalwijk. Vorige week maandag wist Jong Go Ahead Eagles een punt te pakken tegen Jong Heracles Almelo: 1-1. Op sportpark De Muggert in Wesepe maakte Donny van Iperen het doelpunt namens de formatie van Maatman.

Tekst gaat verder onder foto.

Donny van Iperen maakte vorige week de gelijkmaker (1-1) voor Jong Go Ahead Eagles tegen Jong Heracles Almelo. (Foto: Dennis Bresser)

Jong Roda JC staat op de tweede plaats in de Reservecompetitie en wist de eerste twee wedstrijden na de winterstop in winst om te zetten. De Limburgers begonnen de tweede seizoenshelft met een 1-0 overwinning op Jong NAC Breda. Vorige week dinsdag wisten de Limburgers knap met 1-4 te winnen van Jong Feyenoord.

(Foto: Dennis Bresser)