Vanavond staat voor Jong Go Ahead Eagles het laatste competitieduel van seizoen 2018/2019 op het programma. Het team van trainer Kick Maatman, koploper in poule B van de Reservecompetitie, ontvangt in De Adelaarshorst de nummer twee van de ranglijst: Jong Roda JC.

Bij een zege op de Limburgers kan Jong Go Ahead Eagles, dat tot dusver 20 punten haalde uit 9 competitiewedstrijden, vanavond goede zaken doen voor een topklassering in het eindklassement van poule B van de Reservecompetitie. Voor een eventueel kampioenschap is het beloftenteam van de Deventenaren echter volledig afhankelijk van de concurrentie.

Jong De Graafschap (16 uit 7), Jong sc Heerenveen (16 uit 7) en Jong Excelsior (15 uit 7) speelden allemaal twee duels minder dan het team van Kick Maatman en kunnen Jong Go Ahead Eagles in het restant van de competitie nog evenaren dan wel passeren in het klassement. Ook tegenstander Roda JC (18 uit 7) kan zelfs bij een nederlaag in De Adelaarshorst alsnog langszij komen in de resterende twee wedstrijden.

De aftrap van Jong Go Ahead Eagles – Jong Roda JC is om 18:30 uur. De toegang tot De Adelaarshorst is uiteraard gratis.