Jong Go Ahead Eagles speelt morgen de eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen provinciegenoot PEC Zwolle. De formatie van Kick Maatman trapt om 18:30 uur af in De Adelaarshorst, waar het Supportershome geopend is en de supporters het duel gratis kunnen bezoeken.

Exact een week na de eerste uitwedstrijd aast Jong Go Ahead Eagles op de eerste overwinning van het seizoen. Vorige week maandag boekten de beloften een 2-2 gelijkspel tegen FC Emmen. In stadion De Oude Meerdijk kwam Jong Go Ahead Eagles tot twee keer toe op achterstand, maar de mannen van Maatman toonden veerkracht. Samuel Wakana (foto) maakte in Drenthe de 1-1 en Boyd Lucassen kopte in de slotfase de 2-2 binnen. Maatman blikte maandagavond tevreden terug op het duel met de beloften uit Emmen: “Ik was zeer tevreden over het veldspel. Voor de jongens is het leuk dat we niet met lege handen naar huis gingen”.

Jong PEC Zwolle begon het seizoen met een driepunter. De Zwollenaren wonnen vrij eenvoudig in eigen huis van Jong De Graafschap (4-0) en staan nu bovenaan in de reservecompetitie poule A. Vorig seizoen troffen Jong Go Ahead Eagles en Jong PEC Zwolle elkaar ook al in De Adelaarshorst. Toen eindigde het duel onbeslist: 1-1. Jong Go Ahead Eagles begon toen goed en kwam in de eerste helft op voorsprong door een doelpunt van Julius Bliek (foto onder)ΒΈ maar moest dertien minuten voor tijd alsnog de 1-1 incasseren van Maxim van der Meer.

Namens spelers en staf van de beloften: graag tot morgen!


Foto: Dennis Bresser

Geen reacties meer mogelijk.