Voor Jong Go Ahead Eagles staan er voor de winterstop nog twee wedstrijden op het programma in poule A van de Reservecompetitie. De mannen van Kick Maatman hebben een eventuele eindklassering als nummer één van de Reservecompetitie in eigen hand. Vanmiddag (maandag) vervolgt Jong Go Ahead Eagles de strijd om de titel met een uitwedstrijd bij Jong FC Twente.

Jong Go Ahead Eagles staat momenteel op de tweede plaats in de Reservecompetitie. De teller staat op zestien punten na acht wedstrijden voor de ploeg van Maatman, die dit seizoen nog niet verloor met Jong Go Ahead Eagles. Vorige week maandagavond speelde Jong Go Ahead Eagles de thuiswedstrijd tegen Jong FC Groningen, momenteel lijstaanvoerder met achttien punten uit negen wedstrijden, en dat duel eindigde in een 1-1 gelijkspel. Op sportpark De Muggert in Wesepe was Zakaria Eddahchouri verantwoordelijk voor het doelpunt van Jong Go Ahead Eagles.

Tekst gaat verder onder foto.

(Foto: Dennis Bresser)

Door de puntendeling met Jong FC Groningen heeft Jong Go Ahead Eagles nog steeds één punt achterstand op de beloftenploeg uit Groningen. Maandagmiddag gaat Jong Go Ahead Eagles in Hengelo op zoek naar de vijfde competitiezege in de Reservecompetitie. Die overwinning moet dus tot stand komen tegen Jong FC Twente, dat laatste staat in de Reservecompetitie en nog geen duel won.