Tien dagen geleden was het eerste elftal van N.E.C. te gast bij Go Ahead Eagles. In De Adelaarshorst won het team van Jack de Gier met 2-1. Vanmiddag (maandag 2 maart) komt Jong N.E.C. op bezoek om een competitiewedstrijd te spelen tegen Jong Go Ahead Eagles. Er wordt om 14:00 uur afgetrapt op sportpark De Muggert in Wesepe.

Voor zowel Jong Go Ahead Eagles als Jong N.E.C. is het een belangrijk duel om aansluiting te vinden met de andere teams in poule A van de Reservecompetitie. Beide ploegen bivakkeren momenteel onderaan de ranglijst; Jong Go Ahead Eagles staat laatste en de beloftenploeg uit Nijmegen staat één plaats hoger.

Tekst gaat verder onder foto.

(Foto: Dennis Bresser)

Jong Go Ahead Eagles bleef de gehele eerste seizoenshelft ongeslagen, maar na de winterstop werd tot op heden pas één punt gepakt door de manschappen van trainer Kick Maatman. Bij Jong N.E.C. staat de teller op drie punten. De Nijmegenaren hebben tot dusver vier wedstrijden gespeeld, terwijl Jong Go Ahead Eagles al zes duels in actie kwam.

Vorige week speelde Jong Go Ahead Eagles ook al een thuiswedstrijd. Op sportpark De Muggert in Wesepe was Jong Feyenoord met 0-2 te sterk voor de ploeg van Maatman. Jong N.E.C. kwam twee weken geleden voor het laatst in actie: de Nijmegese beloftenploeg speelde toen een uitduel bij Jong Feyenoord en wist op Varkenoord met 0-1 te winnen.

(Foto: Dennis Bresser)