In poule A van de Reservecompetitie strijdt Jong Go Ahead Eagles mee om het kampioenschap. De formatie van Kick Maatman is nog ongeslagen en speelt maandagavond om 18:30 uur op sportpark De Muggert in Wesepe de kraker tegen Jong FC Groningen, dat bovenaan staat in de Reservecompetitie.

Jong Go Ahead Eagles staat tweede in de Reservecompetitie, met twee punten minder dan de belofteploeg uit Groningen. De Groningers hebben daarentegen al acht wedstrijden gespeeld, terwijl de teller bij Jong Go Ahead Eagles op zeven staat. Vier van die zeven wedstrijden werden gewonnen door de ploeg van Maatman, drie eindigden in een gelijkspel en Jong Go Ahead Eagles verloor nog niet dit seizoen.

Tekst gaat verder onder foto.


(Foto: Dennis Bresser)

Het is alweer drie weken geleden dat Jong Go Ahead Eagles in de Reservecompetitie in actie kwam. De beloften van sc Heerenveen werden toen in Friesland op een 0-6 nederlaag getrakteerd. Na zeventien minuten had Antoine Rabillard er al drie in het netje liggen en in het restant van het duel waren ook Julius Bliek, Gino Bosz en Alexander Bannink trefzeker voor Jong Go Ahead Eagles.

Vorige week maandag speelde Jong Go Ahead Eagles nog een oefenduel tegen RKC Waalwijk en ook dat duel werd overtuigend gewonnen: 0-3. In Waalwijk waren Bannink en Bosz wederom trefzeker en ook jeugdexponent Zakaria Eddahchouri deed tijdens het oefenduel met de beloften uit Waalwijk een duit in het zakje door één keer trefzeker te zijn.