Het seizoen 2018/2019 bereikt de komende weken zijn climax. Ook voor Jong Go Ahead Eagles, dat vanmiddag in Stadion De Vijverberg de koppositie van poule B van de Reservecompetitie verdedigt tegen Jong De Graafschap.

Met 19 punten uit 8 duels kan Jong Go Ahead Eagles spreken van een uitstekend seizoen. Met nog twee wedstrijden voor de boeg weet het team van trainer Kick Maatman echter de hete adem in de nek van Jong Roda JC (18 uit 7), Jong sc Heerenveen (16 uit 7), Jong De Graafschap (15 uit 6) en Jong Excelsior (15 uit 7). Uitgerekend de twee concurrenten met de minste verliespunten – Jong De Graafschap en Jong Roda JC – zijn de laatste twee tegenstanders van Jong Go Ahead Eagles dit seizoen.

Vanmiddag staat dus het duel tegen de Doetinchemmers op de rol voor Jong Go Ahead Eagles (aftrap om 16:00 uur). Eerder dit seizoen stonden beide teams voor de winterstop al tegenover elkaar in poule A van de Reservecompetitie. Op 26 november 2018 won Jong Go Ahead Eagles met 2-4 van Jong De Graafschap door Deventer doelpunten van Givan Werkhoven, Pieter Langedijk, Julius Bliek en Maarten Pouwels.