nieuws

nieuwsDe Adelaarshorst in Deventer is maandag 14 oktober het strijdtoneel van Jong Oranje. De talentenploeg speelt die avond in de thuishaven van Go Ahead Eagles een oefeninterland tegen Oostenrijk. Beide ploegen staan om 18.30 uur aan de aftrap. Kaarten voor dit duel zijn vanaf vandaag (zaterdag 14/9) in de vrije verkoop verkrijgbaar. Er geldt geen clubcardverplichting.

 

De nieuwe lichting van Jong Oranje maakte onlangs een vliegende start in de EK-kwalificatie door de eerste twee wedstrijden tegen Schotland (4-0) en Luxemburg (0-1) te winnen. De derde etappe in de reeks richting de eindronde in 2015 was vandaag, 10 oktober in en tegen Georgië. Luc Castaignos was de grote man in de interland. De spits van FC Twente scoorde drie keer in het met 0-6 gewonnen duel. Ook Quincy Promes bleek op schot: twee treffers.

Allereerste interland
Spelen in Deventer is voor Jong Oranje een bijzondere en historische aangelegenheid, want de allereerste interland vond ook in De Adelaarshorst plaats. In 1969 waren de toenmalige Oranjetalenten, onder wie Joop Korevaar, René Notten en Jan Streuer, met 2-0 te sterk voor Italië. De goals kwamen op naam van Johan Boskamp en Aad Koudijzer. In de ploeg van coach Georg Kessler speelden ook de Eagles-coryfeeën Oekie Hoekema, John Oude Wesselink en André van der Ley.

Kaartverkoop
Jong Oranje-Oostenrijk (oefeninterland)
Maandag 14 oktober 2013, 18.30 uur
De Adelaarshorst, Deventer
Kaarten voor Jong Oranje-Oostenrijk zijn per direct in de vrije verkoop verkrijgbaar via TicketBox, de KNVB-webshop en via de administratie van Go Ahead Eagles. Er is geen clubcard nodig. De toegangsprijs voor alle vakken, uitgezonderd de hoofdtribune, bedraagt € 8,00. Voor elftallen, schoolklassen of vriendengroepen geldt een speciaal actietarief. Wie met tien of meer personen de wedstrijd bezoekt, betaalt € 5,00 voor een kaartje. Voor bestellingen kunt u terecht bij de administratie van Go Ahead Eagles.