Nieuws Algemeen

JPR Advocaten ‘eist’ als sponsor balbezit op  

Justin Bakker scoorde er al mee. Iñigo Córdoba en Mats Deijl ook. Giannis Botos en Luuk Brouwers voltrokken er dit seizoen zelfs al twee keer het vonnis mee, onder meer tegen PEC Zwolle en Heracles Almelo. Waarmee precies? Met de wedstrijdbal die gesponsord wordt door JPR Advocaten!

Dat JPR Advocaten er dit seizoen voor heeft gekozen om de bal op te eisen, is een logisch gevolg van de passie voor voetbal die de organisatie van JPR kenmerkt. Al jarenlang is het advocatenkantoor verbonden aan de Business Club van Go Ahead Eagles, waardoor JPR Advocaten met recht een trouwe Business Partner genoemd mag worden.

“We voelen ons helemaal thuis bij Go Ahead Eagles”, zegt Pascal Hulsegge namens JPR Advocaten. “Échte aanpakkers, net als wij bij JPR. Niet meer dan logisch dus om met het sponsoren van de bal een voorzetje te doen waarmee ons favoriete team gaat scoren!” Uiteraard hopen we dit seizoen nog vele rood-gele doelpunten te mogen begroeten. Zodat stadionspeaker Rob de Jong in De Adelaarshorst met grote regelmaat gebruik kan maken van zijn spreekrecht: ‘Dit doelpunt is gescoord met de Derbystar-bal die is aangeboden door… JPR Advocaten!’

Jpr Advocaten (2)(Foto: Erik Pasman)

Terug naar overzicht