Nieuws Algemeen

JPR Advocaten geeft drie ballen weg aan voorspellers juiste uitslag

‘Dit doelpunt is gescoord met de Derbystar-bal die is aangeboden door… JPR Advocaten!’ Het is een zin van onze stadionspeaker die we uiteraard niet vaak genoeg kunnen horen in De Adelaarshorst. Als balsponsor speelt JPR Advocaten aanstaande zondag graag de bal naar jou. Tenminste… als je erin slaagt om de uitslag van Go Ahead Eagles – NEC goed te voorspellen in de Eagles App!

Denk jij te weten welke uitslag er na afloop van de laatste thuiswedstrijd van 2021 op het scorebord zal staan aan de Vetkampstraat? Laat je voorspelling dan achter in de Eagles App. Onder het motto ‘In de decembermaand geef je elkaar cadeautjes’ stelt onze balsponsor JPR Advocaten drie wedstrijdballen beschikbaar voor supporters met het juiste antwoord. Deze ballen zullen door de spelers van de eerste selectie worden gesigneerd en na Go Ahead Eagles – NEC worden er drie winnaars geselecteerd die via de social mediakanalen van de club bekend worden gemaakt.

“We zijn al jaren fanatiek betrokken bij de club”, aldus Pascal Hulsegge, partner bij JPR advocaten. “Als balsponsor ontvangen we een aantal wedstrijdballen van de club, maar die horen natuurlijk bij de echte supporters onder de kerstboom. We wensen alle deelnemers heel veel succes!” JPR Advocaten bestaat al meer dan 120 jaar en heeft vestigingen in Deventer, Doetinchem, Utrecht en een bezoeklocatie in Zutphen. De medewerkers van JPR werken voor ondernemers op het gebied van vastgoedrecht, ondernemingsrecht, verzekeringsrecht, privacy, ICT, IE en arbeidsrecht.

Ben je nog niet in het bezit van de Eagles App? Download de app dan hier (iPhone) of hier (smartphone).

Terug naar overzicht