Nieuws Algemeen

Jubileumboek Go Ahead Eagles: Lancering op Open Dag!

5 kilo, 600 pagina’s, 1000 foto’s, 200 interviews. Go Ahead Eagles en Kick Uitgevers slaan de handen ineen voor hét ultieme Go Ahead Eagles-boek! Deze verschijnt april 2018. De lancering van het boek is aanstaande zaterdag, op de Open Dag!

Bovendien is het dit jaar precies 100 jaar geleden dat de eerste van vier landstitels werd gepakt.

In samenwerking met Kick Uitgevers brengt Go Ahead Eagles eind 2017 een schitterend (jubileum)boek uit. Een heuse stoeptegel van 5 kilo. Ruim 600 pagina’s, gevuld met de mooiste foto’s en prachtigste verhalen van de hand van onder meer Özcan Akyol, Robert Heukels en Matty Verkamman!


De ‘stoeptegel’ van 5 kilo!

Maar ook jij schrijft mee aan de geschiedenis van Go Ahead Eagles. Je kan namelijk op de eerste pagina jouw favoriete elftal uit de clubgeschiedenis samenstellen. Kies jij bijvoorbeeld voor Ruud Geels in de spits, of Leon de Kogel? En wie worden jouw buitenspelers? Yildirim en Overmars? Maar vergeet Van Marwijk en Veenstra niet! Een voorbeeldpagina (met een willekeurige(!) greep uit de genomineerde spelers) vind je onderaan deze pagina.

Onder jouw elftal prijkt natuurlijk een foto van de trainer, en dat ben jij! Aanstaande zaterdag wordt het boek gelanceerd op de Open Dag en kan je een professionele trainersfoto laten maken. Gratis en voor niets. Die kan je dan later uploaden als je je boek gaat bestellen. Hoe gaaf is dat? Maar dat is niet het enige: als seizoen- of clubkaarthouder krijg je namelijk exclusieve korting op het boek!

Actie seizoenkaarthouders:
€19,02 korting!!*
Van: €79
Voor: €59,98

Actie clubkaarthouders:
€10,00 korting
Van: €79
Voor: €69

Klik hier voor meer informatie!

Een deel van de opbrengst van het boek gaat naar: Stichting Niet te Kraken, DVV Go-Ahead en Een Beeld voor Leo.*In het Fan Voordeel-bulletin staat foutief €78 en €58,98 genoemd. Hierboven staan de juiste prijzen vermeld.

Terug naar overzicht