Nieuws Algemeen

Just launched: Update van Eagles Fan App!

Al jaren onmisbaar voor elke Eagles-supporter: de Eagles Fan App! De afgelopen maanden is de Eagles Fan App door onze appbouwer MSML in een nieuw jasje gestoken. De Eagles Fan App is sinds afgelopen nacht te updaten (of downloaden) in de App Store of Play Store.


(Video: Rocketboys)

De voorbije periode is er door Go Ahead Eagles en MSML hard gewerkt aan een compleet nieuw design van de Eagles Fan App. Door de toepassing van nieuwe technieken zullen appgebruikers merken dat het Matchcenter in de vernieuwde app supersnel wordt geladen. In het Matchcenter zelf is op wedstrijddagen live wedstrijdinformatie (zoals de opstelling) te vinden en daarnaast zijn er enkele handige features (zoals het sorteren van de eerstvolgende duels) toegevoegd.

Uiteraard kan er ook in de vernieuwde Eagles Fan App elke officiële wedstrijd van Go Ahead Eagles meegedaan worden aan de Toto en de verkiezing van de Man of the Match. Beide spelonderdelen hebben een upgrade ondergaan, maar vanzelfsprekend zijn je eerder dit seizoen behaalde punten gewoon behouden gebleven. Nieuw in de Eagles Fan App is dat je voortaan ook kunt zien hoe je prestaties in de Toto en MOTM-verkiezing waren tijdens de voorgaande seizoenen waarin je hebt deelgenomen.

Hoe kun je de Eagles Fan App updaten?

Bij het openen van de Eagles Fan App zie je een melding waarin wordt aangegeven dat er een nieuwe update van de app beschikbaar is. Daaronder staat een button. Wanneer je op deze button drukt, ga je naar de App Store of Play Store, waar je de Eagles Fan App kunt updaten. Krijg je geen melding? Navigeer dan handmatig naar de App Store of Play Store om te checken of je de laatste versie van de Eagles Fan App al hebt.

Hoe kun je je seizoenkaart inladen in de Eagles Fan App?

In de vernieuwde Eagles Fan App zie je in de onderste tabbar het item ‘Tickets’ staan (zie onderstaande afbeelding). Wanneer je hierop drukt, dan zie je ‘Seizoenkaart’ verschijnen. Hier kan je je seizoenkaart van voetbaljaargang 2022/2023 toevoegen. Vanaf dat moment kun je je in de Eagles Fan App ingeladen seizoenkaart gebruiken om op wedstrijddagen via de tourniquets op je vaste tribuneplaats in De Adelaarshorst te komen. Je fysieke seizoenkaart heb je in dat geval dus niet meer nodig. Een mooie, duurzame stap om definitief afscheid te nemen van de plastic seizoenkaartpasjes!
 

Uploaden Seizoenkaart (2)
Terug naar overzicht