Vanavond (donderdag 10 september) om 20:00 uur start voor seizoenkaarthouders de online ‘verkoop’ voor de eerste drie thuiswedstrijden van Go Ahead Eagles in de competitie. Alle seizoenkaarthouders kunnen vanaf dat moment zelf voor één van deze drie duels een gratis ticket ‘kopen’ via de online ticketmodule.

Er zijn momenteel drie wedstrijden nodig om alle seizoenkaarthouders één keer een thuisduel te laten bezoeken. In geen van de onderzochte scenario’s kunnen we het iedereen naar de zin maken – er zijn door de coronamaatregelen immers veel minder plekken dan seizoenkaarthouders – maar op deze manier geeft Go Ahead Eagles de regie zo veel mogelijk aan de supporters zelf.

Naar welke van de drie wedstrijden je voorkeur uitgaat, bepaal je als seizoenkaarthouder zelf (zolang de voorraad strekt). Vanaf 20:00 uur kun je hier een gratis ticket ‘kopen’ via de online ticketingmodule.

Om welke wedstrijden gaat het?

Vrijdag 18 september 2020 (21:00 uur)
Go Ahead Eagles – Jong Ajax

Vrijdag 2 oktober 2020 (18:45 uur)
Go Ahead Eagles – Jong FC Utrecht

Zaterdag 17 oktober 2020 (16:30 uur)
Go Ahead Eagles – FC Eindhoven

De thuiswedstrijd tegen De Graafschap valt buiten de eerste ‘verkoopronde’. Over de tweede verkoopronde wordt later gecommuniceerd.

Heb je een vraag? Kijk dan eerst hier of je vraag in de FAQ staat.


(Foto: Erik Pasman)