Nog precies een week en dan is het zover: de start van de Keuken Kampioen Play-Offs voor Go Ahead Eagles. De ploeg van trainer John Stegeman kruist dan in de eigen Adelaarshorst de degens met FC Den Bosch. Drie dagen later valt de beslissing in de halve finale van de Play-Offs in De Vliert.

Vandaag (zondag 12 mei) is de laatste ‘volle’ dag van de eerste fase van de kaartverkoop.

Thuiswedstrijd

Seizoenkaarthouders kunnen tot morgenochtend 9:00 uur hun eigen plaats terugkopen (zie handleiding via deze link) en eventueel één kaart extra bijkopen.

Op 13 mei om 13:00 uur (let op: deze tijd is gewijzigd) komen vervolgens de niet-verkochte plaatsen in de verkoop voor clubkaarthouders. Ook seizoenkaarthouders die nog geen ‘eigen’ kaart en/of extra kaart hebben gekocht kunnen dit dan nog doen. Clubcardhouders kunnen twee kaarten per clubcard van Go Ahead Eagles kopen.

Uitwedstrijd

Voor de kaartverkoop van de uitwedstrijd wordt gewerkt met loyaliteitspunten. Ben je 3 keer of vaker geregistreerd mee geweest naar een uitwedstrijd in het seizoen 2018/2019, dan kun je een omwisselbiljet kopen via deze link. Dit kan tot morgen (13 mei) om 12:00 uur.

Als er daarna nog kaarten beschikbaar zijn, kunnen supporters die minimaal 2 uitwedstrijden hebben bezocht, kaarten kopen van maandag 13 mei om 13:00 uur tot en met vrijdag 17 mei, 17:00 uur.

Meer informatie vind je hier.