Eerste Selectie

Kees van Wonderen genomineerd voor Deventer Promotieprijs 2022

Kees van Wonderen is genomineerd voor de Deventer Promotieprijs 2022, een prijs die sinds 1995 jaarlijks wordt uitgereikt aan een persoon of organisatie die veel betekent in de promotie van Deventer. Deventer Marketing – die de uitreiking van de Deventer Promotieprijs organiseert – vraagt elk jaar aan een groep prominente Deventenaren wie volgens hen een belangrijke rol speelt in het bekender maken van Deventer als plek om te wonen, werken, studeren en bezoeken, en daarvoor erkenning verdient.

De jury – bestaande uit Thomas Walder (wethouder Economie gemeente Deventer) en Carlijn Leenders (directeur Deventer Marketing) – hebben dit
jaar uit de lijst van genomineerden een Top-5 selectie gemaakt, waartoe dus ook Kees van Wonderen behoort. De motivatie voor de nominatie van Van Wonderen luidt als volgt: Deze trainer van Go Ahead Eagles heeft Deventer op een geweldige wijze landelijk in de publiciteit gebracht. Go Ahead zit diep in de harten van Deventenaren en de promotie naar de Eredivisie heeft Deventenaren nóg trotser gemaakt. Onder de bezielende leiding van Kees van Wonderen wint het team de ene wedstrijd na de andere. Hierdoor staat de stad Deventer vrijwel wekelijks positief in het nieuws en zijn we met z’n allen trots op onze eredivisieclub!

De uitreiking vindt normaliter plaats tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Deventer. Omdat deze in 2022 niet plaatsvond, wordt de prijs nu uitgereikt tijdens het ‘Deventer Citymarketing Event’ op maandagavond 25 april in de Bergkerk.

Terug naar overzicht