De Feestdagen naderen en dus is de tijd van kerstinkopen doen gekomen. Niet alleen voor het kerstdiner, maar ook zeker voor onder de boom. Cadeautjes vinden voor je vrienden, familie en voor jezelf… Het is elk jaar weer een flinke uitdaging!

Go Ahead Eagles helpt zijn supporters graag een handje door vanavond speciaal voor de feestdagen vier mooie Fanshopaanbiedingen te presenteren! Kom vanavond langs in de Fanshop of bij de Fanmobiel voor:

DVD - well be coming 2


Exclusieve verzamel-DVD We’ll be coming (limited edition)

In samenwerking met Rocketboys maakte Go Ahead Eagles in 2015 enkele zeer speciale films. Wat te denken bijvoorbeeld van de documentaire over het Europees avontuur, of de mini-docu over de Vernieuwbouw? De skyline-video met Tim of de kippenvelvideo’s van de thuiswedstrijden tegen Telstar en Sparta?

Al die prachtige video’s (zes in totaal) zijn verzameld op één dvd. In beperkte oplage te koop voor slechts 9,99 euro!

Minidress

Minidress
De Minidress is op veler verzoek terug! Steevast een zeer populair artikel in de Fanshop. Waar je ook gaat (met de auto), je draagt je club altijd uit. Nu in het ontwerp van het shirt van dit seizoen met het toepasselijke nummer 12 achterop!

Winterpakket

Winterpakket

Help jij jezelf of je vrienden/familie de winter door? Dat kan nu heel voordelig met het Go Ahead Eagles Winterpakket. Een muts, een sjaal (naar keuze) en handschoenen voor slechts 22,50 euro!

Cover


Kleuren van Juweel

In deze Kerstspecial van ‘Kleuren van Juweel’ lees je onder meer een uitgebreid portret van Orhan Džepar, die in 2015 zijn absolute doorbraak beleefde. Anderhalf jaar geleden nog aanvoerder van FC Zutphen A1; nu schitterend in het rood-geel van Go Ahead Eagles. Onder meer zijn ouders en beste vriend komen aan het woord over de jeugdexponent van de Voetbalopleiding van Go Ahead Eagles.

Daarnaast gingen Randy Wolters, Kenny Teijsse, Chris David en Lennon(!) de Kogel in de studio van topfotograaf Evert van de Worp op de foto met één van hun geliefde ouders. Aan de vooravond van de feestdagen haalden ze tussen de fotoshoots door dierbare herinneringen op aan mooie, ontroerende en aangrijpende momenten.

Dat en meer voor maar 1 euro! Of gratis bij de verzamel-DVD!