Het begint inmiddels een jaarlijks terugkerende traditie te worden: de Kerstspecial van Kleuren van Juweel. Het full colour clubmagazine van Go Ahead Eagles is vandaag verschenen en is voor iedere Eagles-fan gratis af te halen in de Fanstore.

In de decembereditie van Kleuren van Juweel is onder andere een uitgebreid interview te lezen met Dennis Hettinga, die in 2015 als linksbuiten naar Go Ahead Eagles kwam, maar inmiddels in De Adelaarshorst als rechtsback zijn doorbraak beleeft. Verder gaan Sonny Stevens, Shadrach Eghan en Leon de Kogel in Kleuren van Juweel een verbale ‘broederstrijd’ aan met hun broers Boyd, Mesharch en Stefan. Dankzij speciale shoots worden deze en andere verhalen weer omlijst door de mooiste foto’s.

Ook deze editie van Kleuren van Juweel is weer een must-have voor de echte Eagles-fan. De Kerstspecial van Kleuren van Juweel is vanaf vandaag gratis af te halen in de Fanstore van Go Ahead Eagles. Let wel: op=op! Alle Business Partners van Go Ahead Eagles krijgen Kleuren van Juweel deze week per post toegestuurd.