De Go Ahead Eagles Kidsclub gaat iets leuks doen! Op woensdag 23 oktober, tijdens de herfstvakantie, vindt het Kidsclub Event plaats. Dit event begint om 14:00 uur en is ongeveer om 16:00 uur afgelopen. Ben jij zeven jaar of ouder? Dan kun jij meedoen!

Wat er gaat gebeuren, is nog een verrassing, maar we kunnen al wel een tipje van de sluier oplichten: het Kidsclub Event vindt plaats op het stadionterrein en er zijn spelers van de selectie aanwezig! Voor dit event zijn 150 plaatsen beschikbaar. Wil jij zeker weten dat je erbij bent op 23 oktober? Geef je dan direct op!

Aanmelden kan tot vrijdag 18 oktober (8:00 uur) door een e-mail te sturen naar kidsclub@ga-eagles.nl. Vermeld in deze mail je naam, leeftijd en dat je je voor het Kidsclub Event opgeeft. Je krijgt daarna een mail met meer informatie over de dag. Helaas is het niet mogelijk voor ouders / verzorgers om bij dit evenement aanwezig te zijn.

Let op! Om mee te doen, moet je lid zijn van de Kidsclub. Is dat nog niet het geval? Alles over de Kidsclub en hoe je lid kunt worden, is hier te vinden.


(Foto: Henny Meyerink)