Even geen schoolboeken en proefwerken, maar lekker een weekje ontspannen. Dat gold vorige week voor duizenden scholieren in Regio Noord, terwijl deze week kinderen in Regio Midden van hun schoolvakantie genieten. Het bood leden van de Kidsclub van Go Ahead Eagles de kans om een uurtje te gaan bowlen met hun voetbalidolen.

Buitensociëteit & Bowling De Worp kleurde de afgelopen twee maandagen weer rood en geel. In totaal hadden zo’n 110 kinderen van 7 tot en met 16 jaar zich aangemeld voor de bowlingmiddagen van de Kidsclub van Go Ahead Eagles. Zij waren echter niet de enige sportievelingen die bezit namen van de bowlingbanen. Op elke baan gooide ook een selectiespeler van Go Ahead Eagles gezellig een balletje mee, terwijl John Stegeman en Marco Heering eveneens van de partij waren om hun bowlingskills te tonen.


 
Doelpunten werden er uiteraard niet gescoord, maar wel vielen er de nodige strikes en spares te noteren. En op de momenten dat de kinderen even niet ‘aan de bal’ waren, was er tussen de strikes en spares door volop de gelegenheid om selfies te maken en met de spelers in gesprek te gaan.

Ben je nog geen lid van de Kidsclub? Kijk dan hier hoe je lid kunt worden en welke leuke activiteiten er tijdens het voetbalseizoen allemaal op het programma staan.