Nieuws Algemeen

Kippenhok en Juweeltjus vliegen uit voor Kleuren van Juweel

Het was voor even niet rood-geel, maar paars waar de heren van Kippenhok eerder deze week voor warm liepen. En ook de dames van Juweeltjus glommen van trots bij de honderden exemplaren van de paarse Kleuren van Juweel die werden afgeleverd in De Adelaarshorst. Woon jij in het uitloopgebied van Kippenhok en de Juweeltjus? Dan komen zij met Kleuren van Juweel naar jou toe!

Het enige wat je hoeft te doen, is uiterlijk zaterdag 17 april een e-mail te sturen naar supporterszaken@ga-eagles.nl met je naam en adresgegevens. Kippenhok en Juweeltjus bekijken dan de mogelijkheden om de gratis Business & Meer dan Voetbal Special van Kleuren van Juweel bij jou thuis langs te brengen.

Tekst gaat verder onder afbeelding.


 
Uiteraard staat Kleuren van Juweel weer vol met rood-gele (en paarse) artikelen en verhalen. Zo ontmoet Angelica Dekker – speelster van het Bijzondere Eredivisie-team van Go Ahead Eagles – haar clubgenoot en grote idool Sam Beukema. Na meer dan tien jaar neemt Adrie Proper afscheid van de commerciële afdeling van Go Ahead Eagles. In Kleuren van Juweel vertelt zij haar verhaal. Dat voetbal en business dicht bij elkaar liggen, bewijst Pim Saathof van Go Ahead Eagles Onder-18, die een bezoek bracht aan Solid Partners ICT Groep, Business Partner van Go Ahead Eagles.

Kleuren van Juweel is ook op woensdagen van 13:00 tot 17:00 uur gratis af te halen in de Fanstore van Go Ahead Eagles (mits je vooraf een tijdslot hebt gereserveerd).


(Klik op de afbeelding om de inhoudsopgave te kunnen vergroten)

Terug naar overzicht