Vers van de pers: de Kleuren van Juweel Presentatiegids 2018/2019! Vandaag op de deurmat bij alle Business Partners en vanaf heden gratis mee te nemen in de Fanstore (op=op). Op de cover een gepaste ode aan Sfeerteam ADHD en daarmee ook aan de supporters. Dit jaar gaan we immers samen strijden voor eer en glorie van stad en club.

Om jullie de volledige selectie en staf te kunnen presenteren, gaat de Presentatiegids jaarlijks naar de drukker na het sluiten van de transferperiode. Uiteraard is diezelfde transferperiode onderwerp van gesprek in het magazine. Technisch manager Paul Bosvelt blikt terug op de ‘hete’ transferzomer, waarin de selectie en staf van Go Ahead Eagles een metamorfose ondergingen.

Mocht je na alle mutaties soms nog denken: wie is nou precies wie?; je vindt uiteraard alle portretten, rugnummers en linies van de spelers overzichtelijk in dit magazine!

Vol trots stellen we ook de teams van de Go Ahead Eagles Voetbalopleiding aan jullie voor. Of beter gezegd: dat doet nieuwbakken hoofd Voetbalopleiding technische zaken Jan Kromkamp. Hij deelt de huidige staat van de Voetbalopleiding met de lezer: ‘Kleinschaligheid als kracht’.

Verder komen onder meer de supporterscoördinatoren Jan Willem Klink en Willem Vink aan het woord, net als enkele trouwe Partners van de club. Het voorwoord is geschreven door algemeen directeur Jan Willem van Dop.

Wij wensen iedereen veel leesplezier in de Kleuren van Juweel Presentatiegids 2018/2019!