Nieuws Algemeen

Kleuren van Juweel als brievenbuspost ontvangen?

Ben je de afgelopen periode nog niet in de gelegenheid geweest om de presentatiegids van Kleuren van Juweel persoonlijk op te komen halen in de Fanstore? Maar wil je wel graag in het bezit komen van een exemplaar van het clubmagazine van Go Ahead Eagles? Kippenhok en de Juweeltjus bezorgen de presentatiegids graag bij jou thuis!

Het enige wat je hoeft te doen, is uiterlijk vrijdag 15 oktober een e-mail te sturen naar supporterszaken@ga-eagles.nl (onder vermelding van ‘Kleuren van Juweel’) met je naam en adresgegevens. Kippenhok en Juweeltjus bekijken dan de mogelijkheid om Kleuren van Juweel gratis bij jou in de brievenbus te deponeren (OP = OP). Enige voorwaarde is wel dat je binnen een straal van 40 kilometer rond De Adelaarshorst woont.

Uiteraard willen we álle Eagles-supporters – waar dan ook in Nederland – de mogelijkheid bieden om in het bezit te komen van de presentatiegids. Woon je meer dan 40 kilometer van De Adelaarshorst en wil je Kleuren van Juweel ontvangen? Stuur ook dan een e-mail naar supporterszaken@ga-eagles.nl met je naam, adres en woonplaats. Samen bekijken we hoe er alsnog een exemplaar jouw kant op kan komen!

Uiteraard is er in de presentatiegids ruimte gereserveerd voor de portretfoto’s van alle selectiespelers en stafleden die dit seizoen met Go Ahead Eagles het Eredivisie-avontuur zijn aangegaan. Vanzelfsprekend ontbreken ook de selectiefoto’s van de zes jeugdteams niet, terwijl het Bijzondere Eredivisie-team van Go Ahead Eagles eveneens een prominente plaats in de presentatiegids heeft gekregen. Centrale verdediger Gerrit Nauber verhaalt over de WK-finale waarin hij tegenover Warner Hahn stond en blikt met bewondering terug op de dag waarop 800 Eagles-supporters erin slaagden om 35.000 Feyenoord-aanhangers stil te zingen

Visual Kleuren Van Juweel
(Klik op de visual om deze te vergroten)

Terug naar overzicht