Op maandag 18 februari 2019 (voorjaarsvakantie regio Noord) en maandag 25 februari 2019 (voorjaarsvakantie regio Midden) gaan we met de Kidsclub bowlen bij Buitensociëteit & Bowling De Worp. Ben je 7 jaar of ouder en lid van de Kidsclub? Dan is dit je kans om tegen spelers van de eerste selectie van Go Ahead Eagles te bowlen!

De bowlingmiddag vindt op beide dagen plaats van 14:00 tot 15:00 uur. Aanmelden kan vanaf donderdag 24 januari om 20:00 uur via kidsclub@ga-eagles.nl. Je kunt je maar voor één datum opgeven. Geef bij je aanmelding duidelijk je naam en leeftijd door (let op: aanmeldingen die we vóór 24 januari 20:00 uur ontvangen en/of aanmeldingen zonder leeftijdsvermelding worden niet in behandeling genomen).


 
De uiterste aanmelddatum voor de eerste bowlingmiddag is 14 februari; aanmelden voor de tweede bowlingmiddag is mogelijk tot 21 februari. Voorafgaand aan de bowlingmiddag ontvang je nog een e-mail met informatie over de baanindelingen. Voor beide bowlingmiddagen geldt: VOL=VOL.

De spelers van Go Ahead Eagles begroeten je graag op 18 of 25 februari bij Buitensociëteit & Bowling De Worp!