In de vierdelige serie van Komoptan The Movie vertellen vier Eagles hun verhaal. Supporters en (oud-)spelers. Zoals iedereen, beleven ook zij Go Ahead Eagles op hun eigen manier. In deel 1: Chris David.

Op 30 oktober 2015, zo omstreeks 21:44 uur, stond de tijd heel even stil. Chris David had in de slotfase van MVV-Go Ahead Eagles aangezet voor zijn zoveelste sprint om zijn ploeg en de fans te helpen aan een zeer belangrijke zege.

Die overwinning kwam er, luttele minuten later. Maar Chris David stond toen al niet meer op het veld. Om 21:44 uur stond de tijd voor hem stil. Eigenlijk staat de klok van Chris nog steeds stil op dat uur, op die bewuste datum, in De Geusselt in Maastricht. Een ongelukkige botsing met de Maastrichtse goalie zorgde ervoor dat hij minimaal negen maanden niet kan doen wat hij het liefste wil: lekker voetballen. Nu werkt het immer vriendelijke passwonder elke dag aan zijn herstel. Dag in, dag uit, geeft de middenvelder álles wat hij heeft bij de fysiotherapeut. Om straks, volgend seizoen, de wijzers van de klok weer te kunnen laten lopen. Zijn ploeg en de fans te kunnen helpen aan zeges.

Speciaal voor Komoptan The Movie doet Chris zijn verhaal. Over het moment, over de bal, maar vooral over volgend seizoen. Want dan wil hij er, hopelijk met jullie steun, weer bij zijn. Daar droomt hij letterlijk van.

#KOMOPTAN

www.ga-eagles.nl/komoptan