Op donderdag 15 oktober wordt er voor alle Kootjes van Young Eagles (de nieuwe naam van onze Kidsclub) een voetbalmiddag gehouden bij De Adelaarshorst. De voetbalmiddag, die in de herfstvakantie van regio Noord plaatsvindt, is van 15:00 tot 17:00 uur en is alleen bestemd voor Young Eagles-leden van 7 tot en met 11 jaar (leeftijdsgroep Kootjes).

Ga jij in op onderstaande uitnodiging van Kootjes-captain Jay Idzes?

Tekst gaat verder onder video.


 
Tijdens de voetbalmiddag worden er verschillende voetbalspelletjes gedaan. De winnaars ontvangen aan het einde van de middag een leuke verrassing. Er is plaats voor maximaal zestig kinderen (de activiteit gaat alleen door wanneer zich minimaal twintig kinderen aanmelden). Opgeven kan vanaf dinsdag 6 oktober (7:00 uur) via youngeagles@ga-eagles.nl (vol = vol). Geef bij het opgeven duidelijk je naam en leeftijd door! Uiterlijk 12 oktober ontvang je vervolgens een e-mail met alle informatie over de voetbalmiddag. Let op: aanmeldingen die vóór dinsdag 6 oktober (7:00 uur) binnenkomen en/of aanmeldingen zonder leeftijdsvermelding worden niet in behandeling genomen!

Gezien de geldende coronamaatregelen is het helaas niet toegestaan om ouders / verzorgers toe te laten tot het stadionterrein. Ouders / verzorgers kunnen hun kinderen op donderdag 15 oktober afzetten bij het Home of Football-hek aan de Vetkampstraat, waar de kinderen rond 17:00 uur ook weer opgehaald kunnen worden. Uiteraard hanteert Go Ahead Eagles op donderdag 15 oktober de coronaregels zoals die zijn opgesteld door de landelijke overheid en het RIVM. Alle vrijwilligers dragen mondkapjes tijdens de activiteiten en houden anderhalve meter afstand tot de kinderen.

Tijdens het evenement worden foto’s gemaakt. Wilt u liever niet dat uw kind op de foto komt, geef dit dan even aan ons door via youngeagles@ga-eagles.nl zodat we hier rekening mee kunnen houden.


(Video: Rocketboys)