Dat Go Ahead Eagles leeft, moge duidelijk zijn. Nieuws en activiteiten volgen elkaar in rap tempo op, en dus zijn er elke dag meerdere zaken die de aandacht verdienen. Hieronder presenteren we in een handig overzicht de belangrijkste lopende zaken:

Opgeven FC Emmen-uit:
Inmiddels gaven zich al 155 fans op voor het uitduel met FC Emmen (16 oktober). Deze wedstrijd is te bezoeken middels een autocombi. De prijs hiervoor is slechts 9 euro. Opgeven kan tot woensdag 14 oktober, 12:00 uur via uitwedstrijden@ga-eagles.nl. Lees het volledige bericht hier.

Open Huis:
Op zaterdag 17 oktober aanstaande organiseert Go Ahead Eagles in samenwerking met de Supportersvereniging een Open Huis. Tijdens deze dag, die van 12:00 uur tot 17:00 uur duurt, krijgen fans onder meer de mogelijkheid het vernieuwbouwde stadion van binnen te bewonderen. Van de kleedkamers tot de nieuwe business lounges en van de mixed-zone tot het spelershome; alles is open voor publiek. Vanzelfsprekend zijn de spelers en staf van Go Ahead Eagles ook aanwezig voor foto’s en handtekeningen! Het precieze programma wordt zeer binnenkort bekendgemaakt.

DEVENTER - Go Ahead Eagles - Sparta Rotterdam, Jupiler League, voetbal, seizoen 2015-2016, Stadion De Adelaarshorst, 02-10-2015, spelers van GA Eagles vieren de overwinning


Kaartverkoop Almere City:

De kaartverkoop voor het thuisduel met Almere City op 23 oktober is gestart. Per (S)CC kunnen 9 kaarten worden gekocht. Kaarten zijn te koop via de online ticketshop van Go Ahead Eagles en aan de receptie van gebouw Larenstein.

Kaartverkoop bekerduel Willem II:
Seizoenkaarthouders konden tot woensdagavond hun eigen plek terugkopen voor het bekerduel met Willem II op 27 oktober (20:45 uur). Sinds gisteren (donderdag) is de verkoop van (extra) kaarten voor iedereen gestart. Per (S)CC kunnen drie kaarten á 12,50 euro worden gekocht. Kaarten zijn te koop via de online ticketshop van Go Ahead Eagles en aan de receptie van gebouw Larenstein.

Join te club 1


Join the club!

Vorige week lanceerde Go Ahead Eagles de mega-actie Join the club! Bij maar liefst 170.000(!) huishoudens in een straal van 20 kilometer rond de Vetkampstraat 1 werden rood-gele flyers bezorgd. Motto: Join the club! Deze flyer bevat voor elk wat wils. Lees hier alles over de actie.

Officiële Go Ahead Eagles app
De officiële Go Ahead Eagles app, die vorige week donderdag in de lucht ging, is inmiddels meer dan 4000 keer gedownload. Heb jij ‘m nog niet? Download ‘m dan gratis in je App of Play Store! De app is ontworpen en gebouwd in samenwerking met broeksponsor Wemessage uit Deventer.

Visual 1