Nieuws Algemeen

Koud invallen verleden tijd door warmtedekens

‘Koud in het veld scoren’ komt regelmatig voor in het voetbal. Zo ook bij Go Ahead Eagles. Adrian Edqvist deed het bijvoorbeeld op 12 januari tegen Almere City FC, toen hij kort na zijn invalbeurt de gelijkmaker op het scorebord zette (1-1). Vanaf heden wordt het voor de spelers van Go Ahead Eagles een stuk lastiger om koud in het veld te scoren.

Door de warmtedekens van Belieff is koud op de reservebank zitten en koud invallen namelijk verleden tijd. De warmtedekens zijn beschikbaar gesteld door Loodgietersbedrijf M. Kramer, die daardoor niet alleen als tenuesponsor op de wedstrijdbroek van Go Ahead Eagles staat, maar ook de voetbalbenen warm houdt voordat spelers hun opwachting in het veld maken.

Tekst gaat verder onder foto.

(Foto: Jeffrey Hurenkamp)

“We hebben geconstateerd dat er binnen onze selectie behoefte bestond aan deze warmtedekens”, zegt Jan Willem van Dop, algemeen directeur van Go Ahead Eagles. “Zeker in de koude wintermaanden is het prettig om de benen warm te houden langs de lijn. We hebben Loodgietersbedrijf M. Kramer vervolgens bereid gevonden om in warmtedekens voor onze selectie te investeren. Een mooi gebaar! De warmtedekens van Belieff dragen bij aan het topsportklimaat dat Go Ahead Eagles nastreeft.”

(Foto: Jeffrey Hurenkamp)

Terug naar overzicht