Op 22 mei is het zover: dan beleven we met z’n allen middels Kowet Kijken XXL eindelijk weer een Avondje Adelaarshorst! Met onder meer interviews, reportages en unieke wedstrijdbeelden wordt ons geliefde Home of Football bij alle supporters in de huiskamer gebracht.

Voor de supporters die (nog) niet zo bekend zijn met het fenomeen ‘Kowet Kijken’ hieronder de belangrijkste informatie in de vorm van een Wist je dat…

Want wist je dat…

 1. Kowet Kijken XXL wordt uitgezonden op YouTube (eveneens te zien in de app op je Smart TV), maar ook op DRTV? In de regio Deventer te vinden op kanaal 40 van Ziggo en kanaal 1314 van KPN!
 2. Je voor 5 euro een kaartje kan kopen via deze link of door een appje te sturen naar: 0682222375? Deze 5 euro is een donatie, dus het opgehaalde bedrag van Kowet Kijken XXL wordt verdubbeld door de Supportersvereniging!
 3. Je een officieel E-ticket ontvangt, dat tevens je lot voor de Grote Loterij is! Schroom dus niet om meerdere kaarten te kopen, om meer kans te maken.
 4. Er per 100 verkochte kaarten weer prijzen worden toegevoegd in de prijzenpot? We verwachten dat er vrijdag 100(!) exclusieve prijzen in de pot zitten. De hoofdprijs wordt aan het einde van de uitzending live uitgereikt!
 5. We dankzij beeldarchivaris Eddie Klunder wedstrijdbeelden kunnen uitzenden die slechts één keer of zelfs nooit eerder zijn uitgezonden?
 6. Trainer Kees van Wonderen in Kowet Kijken XXL zijn eerste tv-optreden doet als trainer van Go Ahead Eagles? Je kan je vraag aan Kees insturen naar info@ga-eagles.nl ovv ‘Vraag het Kees’.
 7. Niemand minder dan Marnix Kolder de Kowet Kijken Kennis Quiz presenteert? Iedereen met een E-ticket kan deelnemen en er worden drie uitdagende rondes gespeeld. De eindwinnaar ontvangt een officiële Kowet Kijken Kennis Quiz Bokaal!
 8. We twee aangename verrassingen hebben voor de kijkers…?
 9. We een echte wedstrijdsponsor hebben, in de vorm van Retro Bridge? Ook andere Business Partners ondersteunen het initiatief en adopteren rijen of zelfs hele vakken!
 10. Inmiddels prominente oud-spelers/trainers als Erik ten Hag, Leon de Kogel, Deniz Türüç en Bram Marbus hebben opgeroepen kaart(en) te kopen voor Kowet Kijken XXL? Elke dag verschijnt er weer een nieuw filmpje op onze kanalen.
 11. Je ook gerust een kaart kan kopen voor je vrienden, familieleden en/of collega’s, ook als ze supporter zijn van een andere club? Het uitvak is immers ook in de vrije verkoop!
 12. Dit gewoon een event is dat je niet mag/kan missen? Kijken zonder kaartje kan ook, maar voor de full experience en bovenal full support is een (of meerdere) kaart(en) kopen een zeer goed idee!

Namens het hele Kowet Kijken XXL-team: tot vrijdag!

Geen reacties meer mogelijk.