Het is dit seizoen een vast terugkerend ritueel tijdens thuiswedstrijden van Go Ahead Eagles. In de rust nemen vier supporters (die ieder één tribune in De Adelaarshorst vertegenwoordigen) bezit van het veld om het tegen elkaar op te nemen tijdens de rustactiviteit. Afwisselend zetten zij zich achter de bal voor ‘Pizzapunten schieten’, ‘Latjetrap’ of ‘Shoot-outs’.

Aanstaande vrijdag gaan we in de rust van Go Ahead Eagles – MVV Maastricht weer shoot-outs nemen op doelman Daan Broere van Go Ahead Eagles Onder-19. Wie het vaakst scoort, kroont zich tot ‘koning(in) shoot-out’ en wint niet alleen een mooie prijs voor zichzelf, maar ook voor vijf supporters op zijn of haar tribune!

Wil jij de Leo Halle tribune, B-Side, IJsseltribune of hoofdtribune vertegenwoordigen? Meld je dan aan door een e-mail met je naam, leeftijd, tribune en telefoonnummer te sturen naar info@ga-eagles.nl o.v.v. ‘Shoot-outs’ (minimumleeftijd: 14 jaar). Later deze week worden de deelnemers bekendgemaakt op Twitter.com/GAEagles.

De voorlopige tussenstand van de rustactiviteiten dit seizoen:
1. B-Side (4x winst)
2. Leo Halle tribune (3x winst)
3. IJsseltribune (1x winst)
4. Hoofdtribune (1x winst)