Kwartet doelpunten levert Go Ahead Eagles O21 koppositie op

Het eerste elftal van Go Ahead Eagles was gisteren niet het enige rood-gele team dat vier doelpunten maakte en drie punten mocht bijschrijven. Ook Go Ahead Eagles Onder-21 liet in Divisie 3A vier keer het net bollen en won met 4-1 van VVV-Venlo O21. Go Ahead Eagles Onder-15 won ‘op z’n Duits’ bij FC Den Bosch O15, terwijl Onder-16 en Onder-13 met een gelijkspel van het veld stapten.

Go Ahead Eagles Onder-21 kwam op sportpark Zuiderlaan in Twello op voorsprong tegen VVV-Venlo O21 door een doelpunt van Stan ter Haar. Nog voor rust werd de voorsprong verdubbeld via Thomas Meurs: 2-0. Het mooiste doelpunt bewaarde het team van O21-trainer Jouad Boufarra voor de tweede helft. Via een wonderschone omhaal van Arantis Roep kwam Go Ahead Eagles Onder-21 na de theepauze op 3-0. Na de Venlose tegentreffer zette Stan ter Haar de eindstand op het scorebord: 4-1. Door de zege op VVV-Venlo O21 is Go Ahead Eagles Onder-21 nu koploper in Divisie 3A.

Als nummer 2 van Divisie 3A bracht Go Ahead Eagles Onder-16 een bezoek aan Tilburg voor het onderlinge treffen met Willem II O16, de nummer 3 van de ranglijst. Nadat Willem II O16 op voorsprong was gekomen, kwam Go Ahead Eagles O16 langszij via een rake vrije trap van Cem Eroglu. De 1-1 ruststand bleek ook de eindstand te zijn.

Go Ahead Eagles O21 Vvv Venlo O21 (8)

Een gelijkspel leek lange tijd ook het maximaal haalbare voor Go Ahead Eagles Onder-15. De brilstand sierde in Den Bosch lange tijd het scorebord tijdens de wedstrijd tegen concurrent FC Den Bosch O15. Totdat Mathijs Gilsing in de laatste minuut alsnog doel trof en ‘op Duitse wijze’ de zege binnensleepte voor zijn team: 0-1. Door de overwinning passeerde het team van O15-trainer Jip Ellenbroek de Bosschenaren op de ranglijst, waardoor Go Ahead Eagles O15 nu lijstaanvoerder is in Divisie 3A.

Op sportpark Zuiderlaan nam Go Ahead Eagles Onder-13 het in Divisie 2A op tegen Alphense Boys O13. Gescoord werd er niet door het jongste Eagles-jeugdteam. Omdat ook de tegenstander uit Alphen aan den Rijn geen doel wist te treffen, was 0-0 de logische eindstand. Gelijktijdig met Go Ahead Eagles O13 begon Go Ahead Eagles Onder-18 in Twello aan het competitietreffen met FC Eindhoven O18. Al snel raakte een speler van de Eindhovenaren dusdanig ernstig geblesseerd, dat het duel werd gestaakt. De Go Ahead Eagles Voetbalopleiding wenst hem uiteraard alle sterkte toe bij zijn herstel!