Jong Go Ahead Eagles speelt morgenmiddag (maandag) om 14:00 uur de laatste wedstrijd in poule A van de Reservecompetitie. Op sportpark De Muggert in Wesepe hoopt de formatie van Kick Maatman de eerste seizoenshelft ongeslagen af te sluiten, zodat het na de winterstop met een goed gevoel kan beginnen aan de kampioenspoule.

Jong Go Ahead Eagles staat na negen wedstrijden op de tweede plaats in de Reservecompetitie. Bovenaan eindigen is niet meer mogelijk, want Jong FC Groningen heeft alle wedstrijden al afgewerkt en heeft vier punten meer dan de Deventenaren. Wat Jong Go Ahead Eagles nog wel kan bereiken, is de competitie ongeslagen afsluiten; Maatman en zijn ploeg wonnen vier van de negen wedstrijden en de overige vijf wedstrijden eindigden in een gelijkspel.

Vorige week maandag speelde Jong Go Ahead Eagles met 1-1 gelijk op bezoek bij FC Twente. In Hengelo kwam Jong FC Twente op voorsprong door een doelpunt van Rafik Zekhnini. Een kwartier voor tijd maakte Adrian Edqvist de gelijkmaker namens Jong Go Ahead Eagles. Doordat Jong Go Ahead Eagles niet wist te winnen in Hengelo, kan het niet meer bovenaan eindigen in de Reservecompetitie, ongeacht het resultaat dat er morgenmiddag wordt geboekt tegen Jong Vitesse.