Afgelopen vrijdagavond startte op MatchWornShirt.com de veiling van de speciale 100 jaar Vetkampstraat-uitshirts die de spelers van Go Ahead Eagles op 17 december 2019 droegen tijdens het bekerduel bij FC Twente (2-5 zege). Heb jij hier al geboden op een van deze unieke Eagles-tricots? Je kunt nog tot vanavond 20:00 uur een bod uitbrengen en een uniek stukje Eagles-geschiedenis in huis halen!

100% van de opbrengst van de veiling komt ten goede aan de maatschappelijke projecten van Go Ahead Eagles Meer Dan Voetbal en het ondersteunen van de club in crisistijd. De club toont haar maatschappelijke betrokkenheid door initiatieven op te zetten die draaien om de pijlers gezonde leefstijl, duurzaamheid en sociale kwaliteit.

Meebieden op de unieke Eagles-tricots kan – ook vanaf de mobiele telefoon – via www.matchwornshirt.com/club/go-ahead-eagles. Heb jij vanavond – na het sluiten van de veiling om 20:00 uur – het hoogste bod geplaatst? Dan ben jij de winnaar! Na ontvangst van betaling wordt het shirt binnen 48 uur aangetekend en gratis verzonden.

Tekst gaat verder onder foto.


Ook het shirt van Richard van der Venne is te koop en is – net als alle andere shirts – inclusief handtekening, tekenvideo en echtheidsverklaring. (Foto: Erik Pasman)

Alle shirts hebben:
– Een handtekening*
– Een tekenvideo*
– Een echtheidsverklaring

*Met uitzondering van de shirts van Maecky Ngombo en Adrian Edqvist.

Met dank aan: MatchWornShirt