Zit je hoofd nog altijd vol goede voornemens voor het jaar 2020? Maar is het lastig om je positieve mindset om te zetten in daadkracht?

De teamcaptains van Fit like an Eagle – Jeroen Veldmate, Martijn Berden, Boyd Lucassen en Donny van Iperen – staan klaar om jou nét dat zetje in de rug te geven om óók Fit like an Eagle te worden. Inmiddels is de selectieprocedure voor Team V, Team B&B en Team Donny in volle gang. Je hebt nog tot en met woensdag 22 januari om je aan te melden.

De strijd brandt los…!

Fit like an Eagle draait om een fitheidschallenge, waarbij deelnemers (in de leeftijd 25 tot 45 jaar) op een plezierige en laagdrempelige manier worden geënthousiasmeerd om aan hun vitaliteit te werken. Na een nulmeting gaan de deelnemers in drie teams van acht deelnemers twaalf weken lang de strijd aan met zichzelf en tegen elkaar.

Welk team boekt in een aantal maanden de meeste gezondheidswinst? De deelnemers wordt een compleet en kosteloos programma aangeboden met onder meer een fitheidscheck, sporten onder begeleiding en workshops over voeding en vitaliteit. In een aantal stappen wordt toegewerkt naar de grote finale met een sportieve eindchallenge!

Waar wacht je nog op? Maak werk van een gezondere leefstijl en meld je hier aan.