Op woensdag 11 maart is het weer tijd voor de jaarlijks terugkerende Ladies Night van Go Ahead Eagles. De organisatie ligt deels in handen van Josje van Buuren (Josje Hospitality), Monique Casteel (BMO Bedrijfsmakelaardij) en Pascal Hulsegge (JPR Advocaten). De komende periode vertellen Josje, Monique en Pascal je alles over de Ladies Night en wat deze vrouwenavond nou zó bijzonder maakt. We trappen af met Josje van Buuren.

Josje, hoe ben je betrokken geraakt bij de Ladies Night?

“Al tien jaar lang heb ik een eigen hospitality bureau. Hiermee ben ik ook actief bij Go Ahead Eagles. Tijdens de komende Ladies Night ben ik verantwoordelijk voor de modeshow die er gelopen wordt. Ik kom al zes jaar bij Go Ahead Eagles en ben nu voor het tweede jaar betrokken bij de organisatie van Ladies Night.”

Wat vond je van de vorige Ladies Night?

“Dat was een groot succes. Een groter succes dan we hadden durven dromen. In totaal waren er 226 dames en dat hadden we niet verwacht. Bijna anderhalf jaar later praten ze er nog steeds over. Ik vind het leuk om nu weer een nieuwe Ladies Night te organiseren. Prachtig om betrokken te zijn bij Go Ahead Eagles en ik ben zeer dankbaar dat ik er mag werken.”

Wat is volgens jou dé reden om ook bij de komende Ladies Night weer aanwezig te zijn?

“Het is voor de vrouwen gewoon een leuk avondje uit. Ze kunnen ook direct zien waar hun mannen eens in de twee weken uithangen als ze naar het voetbal gaan. Dan snappen ze ook waarom die mannen zo graag bij Go Ahead Eagles zijn. De Ladies Night wordt gewoon een gezellige en inspirerende avond voor vriendinnen of voor buurvrouwen. We gaan van alles doen die avond. De twee hoogtepunten zijn toch wel de leuke modeshow en de aanwezigheid van de selectie van Go Ahead Eagles.”

Aanmelden voor Ladies Night (€ 29,95 per persoon, excl. btw, incl. hapjes en drankjes), waar fashion, wine, food, beauty en een modeshow garant staan voor een heerlijk avondje uit? Mail dan naar commercie@ga-eagles.nl.


(Foto: Dennis Bresser)

Geen reacties meer mogelijk.