Go Ahead Eagles speelt aanstaande zondag thuis tegen Achilles’29. Om 14:30 uur trappen de nummers 4 en 2 van de Jupiler League af.

Op de openingsspeeldag wonnen de bezoekers van zondag knap van Jong Ajax (2-1). Daarna werden ook Fortuna Sittard (2-4) en FC Oss (1-0) verslagen. Tussendoor leverde het thuisduel met RKC Waalwijk een punt op: 0-0.

Nummer 2 of niet; trainer Dennis Demmers gaat zondag uit van eigen kracht. “Natuurlijk moeten we vooral naar onszelf kijken. Net als tegen Telstar laten zien dat we baas in eigen huis zijn. Met net zoveel support vanaf de tribunes als twee weken geleden gaan we daar vol voor.”

Go Ahead Eagles moet het tegen Achilles wel stellen zonder Randy Wolters en Mohamed Hamdaoui. Eerstgenoemde is nog niet helemaal hersteld van zijn heupblessure, opgelopen in het uitduel met Jong PSV. “We nemen geen risico’s met hem”, aldus Demmers. Hamdaoui scheurde afgelopen maandag in de uitwedstrijd tegen FC Den Bosch de voorste kruisband van zijn rechterknie af. Dennis Demmers: “Wij zullen alles doen om hem in zijn revalidatie te steunen. Ook de spelersgroep houdt veel contact met hem”.

Voor de wedstrijd van zondag zijn nog kaarten beschikbaar. Er geldt geen clubcardverplichting. Klik voor het makkelijk en snel bestellen van kaarten hier.