Nieuws Algemeen

Limburgse uitjes voor Onder-18 en Onder-21

De meeste jeugdelftallen van de Go Ahead Eagles Voetbalacademie zijn aankomend weekend vrij. Alleen O18 en O21 hervatten morgen (zaterdag 4 maart) de competitie weer. Voor beide teams staat er een uitwedstrijd in de meest zuidelijke provincie van Nederland op het programma.

Onder-21 verloor afgelopen weekend in het bekertoernooi van FC Twente / Heracles O21. Daardoor kan de ploeg van Martijn Jongbloed zich volledig focussen op de voorjaarscompetitie, waarin het nog altijd ongeslagen is (twee zeges, drie gelijke spelen). Om koploper SC Cambuur O21 in het vizier te houden in Divisie 2A, zijn drie punten morgen meer dan welkom in de uitwedstrijd tegen hekkensluiter Roda JC O21.

Onder-18 speelt een cruciale wedstrijd om de bovenste plekken in Divisie 3A. In een directe strijd om de tweede plaats is VVV-Venlo O18 morgen de opponent. Koploper Willem II O18, die alleen punten verspeelde tegen Go Ahead Eagles O18, staat met vijf punten los van de beide ploegen, die graag aansluiting met de Tilburgers willen houden. Voor zowel Go Ahead Eagles O18 als VVV-Venlo O18 was de generale repetitie er één tegen Almere City FC O18. Daar waar de Limburgers overtuigend wonnen (4-1), eindigde de wedstrijd voor de mannen van Jeroen Spies helaas in een 1-0 nederlaag.

De ontwikkelingen bij zowel Roda JC O21 – Go Ahead Eagles O21 als VVV-Venlo O18 – Go Ahead Eagles O18 zijn te volgen op het Twitter-account van de Voetbalacademie.

Terug naar overzicht
Gae Website Popup