De Eagles-supporters die de eerste vier oefenduels van de voorbereiding hebben gezien, is het ongetwijfeld al opgevallen. Ook in het seizoen 2019/2020 speelt Go Ahead Eagles met de naam van Loodgietersbedrijf M. Kramer op de rechterzijde van de wedstrijdbroek.

“Al vóór aanvang van de Play-Offs hebben we besloten om als broeksponsor verder te gaan”, zegt Maurice Kramer, die samen met zijn vrouw Ellen eigenaar is van Loodgietersbedrijf M. Kramer. “De samenwerking met Go Ahead Eagles klopt gewoon. Er is een klik en we krijgen een warm gevoel bij de club. Bovendien kunnen mijn vrouw Ellen en ik erg goed overweg met Jan Willem van Dop. Hij is Go Ahead Eagles en ons goedgezind en we hebben hem inmiddels echt in ons hart gesloten. Al met al is dat voor ons de reden geweest om met Loodgietersbedrijf M. Kramer voor een jaar bij te tekenen als broeksponsor.”

Tekst gaat verder onder foto.

(Foto: Jeffrey Hurenkamp)

Al speelden ook de supporters van Go Ahead Eagles een belangrijke rol in de overweging van Maurice en Ellen Kramer om als broeksponsor verder te gaan bij de club. “We zijn een echt renovatiebedrijf en werken in Deventer bijvoorbeeld veel samen met een woningbouwvereniging”, geeft Ellen aan. “Daardoor komen we regelmatig bij supporters thuis. Ook voor hen, de twaalfde man, hebben we besloten om broeksponsor te blijven, want we kunnen erg goed door één deur met de supporters van Go Ahead Eagles.”

Inmiddels zijn Maurice en Ellen Kramer met hun loodgietersbedrijf al elf jaar Business Partner van de club. “Het Partnership met Go Ahead Eagles zorgt voor een stukje extra uitstraling voor ons bedrijf. Bovendien is de wisselwerking met de club al jarenlang erg goed. Zo hebben we bijvoorbeeld tijdens de vernieuwbouw van De Adelaarshorst in 2015 alle sanitair en het rioolwerk gedaan. Tegenwoordig is ook verduurzaming een tak van sport waar we ons heel erg op richten binnen ons bedrijf. Zonne-energie, warmtepompen, noem maar op.”

Tekst gaat verder onder foto.

(Foto: Jeffrey Hurenkamp)

Vorig seizoen stond de naam van Loodgietersbedrijf M. Kramer voor het eerst op de wedstrijdbroek van de selectiespelers van Go Ahead Eagles. Maar Maurice Kramer komt zelf al veel langer bij de club. “Toen ik drie jaar oud was, ging ik al met mijn vader naar De Adelaarshorst. Inmiddels is onze hele familie verweven met Go Ahead Eagles, want ook onze dochter Rachèl, die eveneens voor ons loodgietersbedrijf werkt, is een fervent aanhanger. Elke thuiswedstrijd is ze aanwezig in De Adelaarshorst en ze gaat af en toe ook mee naar uitwedstrijden. Zelfs onze schoonzoon Jeroen, die aanvankelijk helemaal niets met voetbal had, is inmiddels een fanatieke Eagles-fan geworden.”

Jan Willem van Dop (algemeen directeur Go Ahead Eagles): “Loodgietersbedrijf M. Kramer is al jarenlang Business Partner van de club en we zijn blij dat ze in het seizoen 2019/2020 wederom broeksponsor zijn. Maurice en Ellen zijn altijd bereid om mee te denken met Go Ahead Eagles over facilitaire zaken en bereid om de club te helpen. Het Partnership tussen Loodgietersbedrijf M. Kramer en Go Ahead Eagles komt dan ook echt van twee kanten.”