Voorafgaand aan de wedstrijd Go Ahead Eagles – Jong Ajax worden er vanavond loten verkocht op het stadionplein en achter de tourniquets. Supporters die een lot kopen, maken niet alleen kans op fantastische prijzen, maar helpen ook de Go Ahead Eagles Voetbalopleiding, die mede door (deelnemers aan) de VriendenLoterij financieel wordt ondersteund.

Over ondersteuning gesproken: extra support voor de spelers en staf van Go Ahead Eagles komt vanavond vanuit het uitvak van De Adelaarshorst, waar tientallen medewerkers en vrijwilligers plaatsnemen die betrokken zijn bij verschillende sociaal-maatschappelijke projecten aangaande Oeganda.

VriendenLoterij ondersteunt Voetbalopleiding

Vrijwel dagelijks steken onze jeugdige voetbaltalenten de nodige trainingsuren in het nastreven van hun doel: ooit als speler van het eerste elftal van Go Ahead Eagles schitteren in De Adelaarshorst. De betrokkenheid van de VriendenLoterij bij de individuele ontwikkeling van onze jeugdspelers, legt de Voetbalopleiding zeker geen windeieren. Zo werd in 2018 via de VriendenLoterij een bedrag van maar liefst € 64.253,- opgehaald voor de Go Ahead Eagles Voetbalopleiding.

Voetbalopleiding ondersteunt Oeganda

Andersom tonen ook onze jeugdspelers hun sociaal-maatschappelijke betrokkenheid. Dit kwam onlangs nog tot uiting bij de bloemenactie, waarbij € 1.000,- werd ingezameld voor de jeugdacademie in het Oegandese district Bukomansimbi.