Het aankomende voetbalweekend biedt een ideale mogelijkheid om meerdere jeugdlichtingen van Go Ahead Eagles aan het werk te zien. Voor de vier jeugdteams van de Voetbalopleiding staan er aanstaande zaterdag namelijk louter thuiswedstrijden op het programma. Onder-19 en Onder-17 spelen op sportpark De Zandweerd in Deventer; Onder-15 en Onder-13 ontvangen hun tegenstanders op sportpark De Muggert in Wesepe.

Go Ahead Eagles Onder-19 neemt het zaterdag op tegen Almere City FC O19. Het team van O19-trainer Jan Kromkamp staat in de Eerste Divisie op een 7e plaats met 9 punten uit 6 competitieduels. De Flevolanders wisten uit 6 competitieduels één punt meer te vergaren en bezetten de 6e plaats op de ranglijst.Ook Go Ahead Eagles Onder-17 en de aanstaande tegenstander FC Emmen O17 doen nauwelijks voor elkaar onder op de ranglijst. Het team van O17-trainer Uǧur Yildirim vergaarde tot dusver 6 punten in 6 competitieduels en staat daarmee op een 8e positie in de Eerste Divisie. De Drenten staan met 4 punten uit 6 wedstrijden op de 9e plek.

Overigens is Go Ahead Eagles Onder-17 voor de rest van het seizoen nog op zoek naar een extra assistent-scheidsrechter ter ondersteuning van het team tijdens doordeweekse oefenwedstrijden. Ben of ken jij iemand die Onder-17 wil helpen? Kijk dan hier voor meer informatie.Go Ahead Eagles Onder-15 is de trotse koploper van de Tweede Divisie D met de maximale score van 15 punten uit 5 competitiewedstrijden. De tegenstander van aanstaande zaterdag is GVAV-Rapiditas, dat met 3 punten uit 6 duels de 10e positie op de ranglijst inneemt.

Go Ahead Eagles Onder-13 (9 punten uit 7 duels) ontvangt zaterdag in de Eredivisie laag De Graafschap Onder-13, dat 6 punten behaalde in 8 competitiewedstrijden. De wedstrijd is een herhaling van de ontmoeting van afgelopen zondag in Doetinchem. Na een gelijkwaardig duel toonde De Graafschap zich in die wedstrijd cijfermatig de sterkste partij: 2-1.Wedstrijdprogramma zaterdag 3 november

Eerste Divisie (15:00 uur, sportpark De Zandweerd, Deventer):
Go Ahead Eagles Onder-19 – Almere City FC Onder-19

Eerste Divisie (12:45 uur, sportpark De Zandweerd, Deventer):
Go Ahead Eagles Onder-17 – FC Emmen Onder-17

Tweede Divisie D (13:00 uur, sportpark De Muggert, Wesepe):
Go Ahead Eagles Onder-15 – GVAV-Rapiditas Onder-15

Eredivisie laag (11:00 uur, sportpark De Muggert, Wesepe):
Go Ahead Eagles Onder-13 – De Graafschap Onder-13