Het aftellen is begonnen! Niet alleen richting de bekerwedstrijd tegen FC Utrecht van morgenavond, maar ook richting 100 jaar Vetkampstraat. In aanloop naar deze geweldige mijlpaal, die over een kleine drie maanden wordt bereikt, lanceerden we onlangs de grootste winactie uit de geschiedenis van Go Ahead Eagles! 

Als je deelneemt aan de winactie, dan maak je niet alleen kans op unieke Go Ahead Eagles-items, maar ook op drie fantastische internationale prijzen. Wat te denken van de hoofdprijs: twee tickets voor Nederland – Oekraïne op 14 juni 2020 in Amsterdam, de openingswedstrijd voor Oranje op het EK. En ook de tweede prijs mag er zijn: een collector’s item (inclusief certificaat) Match Issued shirt van Robin van Persie (zowel thuis als uit).

Je hebt nog tot en met 16 februari de tijd om je aan te melden en mee te dingen naar een fantastische prijs uit de goedgevulde prijzenpot! ‘Europees voetbal’ in de wacht slepen met Go Ahead Eagles is dichterbij dan je denkt… Vul snel hier het (winnende?) deelnameformulier in.